CaliClean Bathroom Cleaner - Продавница Каливита

Go to content

CaliClean Bathroom Cleaner

Останати производи > Домашна колекција
CaliClean Bathroom Cleaner
Купи CaliClean Bathroom Cleaner - ќе оди до продавница
производ не е достапен
946 мл
еколошки средства за чистење
Природата, нашето тело и нашиот дом им треба редовно витализирање или прочистување. Доколку сте задоволни од додатоците на CaliVita, сега имате можност да го оживеете Вашиот дом со нашите производи пријателски за околината. Палетата на производи CaliClean е произведена од 100% биоразградлив материјал и 100% од сурфактантите се од растително потекло. Тие се лесни за употреба и не се разликуваат според употребата од било кое регуларно средство за чистење!

ЗА КОГО СЕ ПРЕПОРАЧУВА?
Членови на производната палета:
CaliClean, средство за општа употреба со мирис на лимон – 946 мл
CaliClean, средство за чистење на прозори и стакло со мирис на лимон – 946 мл
CaliClean, средство за чистење на кујна со мирис на цитрон – 946 мл
CaliClean, средство за чистење на бања со мирис на лимон – 946 мл
CaliClean, средство за чистење тоалет без мирис – 946 мл

CALICLEAN BATHROOM CLEANER
Еколошки производ за чистење, без штетни хемикалии, каде со негово користење не само што ја заштитувате природата, но истотака и сопственото здравје.

Активните состојки во него се од 100% растително потекло.

Се состои и од 100% биолошки разградлива основна состојка.

Без фосфати и диоксин.

Не содржи сурова нафта во составот

Содржи природни додатоци за мирис.

Составот е во склад со ЕПА Американските стандарди (EPA-Environmental Protection Agency).

Благодарение на практичната прскалка, се користи како и секој друг производ за чистење

ДАЛИ ЗНАЕВТЕ ДЕКА...
најчесто употребуваните средства за чистење кои содржат штетни состојки се опасни и за луѓето и околината? Овие производи содржат хемиски материи кои може да предизвикаат ненадејни повреди, алергија, црвенило и шешање на кожата, инфламација на слузниците, па дури и астма. Долгорочните ефекти на хемикалиите може да предизвикаат трајни оштетувања на здравјето.

ВНИМАНИЕ!
Прочитајте го упатството пред употреба! Иако производите се пријателски за околината, како средства за чистење може да предизвикаат иритација ако дојдат во контакт со очите и устата. Држете ги подалеку од дофат на деца! Ако дојде во контакт со очите! Исплакнете ги очите со голема количина вода 15 минути и потоа побарајте помош од лекар! Во случај на голтнувањеЧ не предизвикувајте повраќање, напијте се чаша вода и побарајте го Вашиот лекар!
Back to content