CommuniGUARD - Продавница Каливита

Go to content

CommuniGUARD

CommuniGuard

производ не е достапен

види: eProtect
заштита од електросмог

Секоја направа која работи на струја околу себе создава електрично или магнетно поле. Магнетното поле може директно да влијае на функционирањето на организмот кај лицата кои се подолго време во контакт со ваквите апарати, што резултира со нарушувања на спиењето, главоболка, вжештување на лицето и ушите, измореност и депресија. COMMUNIGUARD е информатички третирана фолија која ја хармонизира штетната радијација што го напаѓа човечкото тело и со тоа представува заштита од негативните ефекти на електро смогот.

За кого се препорачува?
Со цел да се постигне заштита од негативните ефекти на електро смогот, COMMUNIGUARD треба да се аплицира на сите апарати кои создаваат електромагнетно поле при нивната работа. На пример: мобилни телефони, компјутери, бежични телефони, беби монитори, микробранови печки и сл.

Communiguard
Лесно се лепи директно на електронските апарати кои не опкружуваат
Оваа фолија е целосно безбедна за користење и ефектот од нејзиното користење е континуиран.
Зафаќа многу мала површина.
Ефинасноста на оваа фолија е тестирана од IGEF (International Association for Electro smog Research).

Дали знаевте дека...
COMMUNIGUARD постигна одлични резултати при испитувањата со биорезонанса?
Краток преглед на:
Нашиот секојдневен живот е незамислив без електрични уреди. Апарати за домаќинство, компјутери и најчесто се користат мобилни телефони, кои се чуваат во близина на нашето тело цело време се опкружени со магнетни полиња. COMMUNIGUARD е informatically третираат фолија која функционира според принципите на биофизика.

Секоја единица се управувани од страна на електрична струја е опкружен со електрични и магнетни полиња. Најчести секојдневниот извори на електромагнетни полиња се апарати за домаќинство, компјутери, телекомуникациски уреди, телевизори, мобилни телефони, автомобили, и едноставни електрични жици, како и. Овие области - особено ако тие се во контакт со нас на долг рок - може да влијае на функционирањето на нашето тело. Тие може да се промени правилно спиење-будење циклуси и тие често се обвинува за други негативни ефекти (на пример, главоболки, загревањето на ушите и лицето, спиење нарушувања, генерален очај, замор, итн)

COMMUNIGUARD е едноставен-touse informatically третираат фолија која може да помогне да се заштитат нас, против споменатите објекти кои поседуваат електромагнетно поле. Тоа може да го стори тоа со усогласување на штетни wawes влијаат на нашето тело.

Инструкции: внимателно отстранете ја заштитната фолија и прикачете го на задната страна на телефонот или на батеријата. Не го намали! Тоа може да биде слично применува на други електрични уреди, или на автомобили. Во случај на microwawe печки, секогаш се применуваат на надворешната површина, како на фолија е направен од алуминиум! Неискористени фолии треба да се чува подалеку од дофат на деца.

COMMUNIGUARD не е терапевтска опрема, тоа не може да биде замена за медицински консултации или третман! Ако имате било какви compaints, побарајте медицински совет!

ВНИМАНИЕ!
Вниматилно одстранете ја заштитната фолија и залепете ја лепенката на задната страна од телефонот или на батеријата. Не ја сечете фолијата! Доколку ја нанесувате на микробранова печка, залепете ја од надворешната страна бидејќи содржи алуминиум!

COMMUNIGUARD не е медицинска направа, не може да замени медицинска консултација и третман! Доколку имате било какви симптоми, консултирајте се со Вашиот лекар! Неискористените фолии чувајте ги подалеку од дофат на деца.
Back to content