Garlic Caps with Extra Parsley - Продавница Каливита

Go to content

Garlic Caps with Extra Parsley

Garlic Caps
Производи од лековити билки
100 гел капсули
This product is unavailable.
лук и магдоносGarlic Caps е препарат кој содржи концентрат на лук масло и магдонос, чии активни состојки ефективно се користат во медицината. Правилната конструкција на гел капсулата обезбедува максимална ефективност на производот.
25% попуст за прво купување >>
стрелка
Calivita Garlic Caps

лук и магдонос за имунитет

Антибактериските, антигабичните ефекти и протективните ефекти на кардиоваскуларниот систем кои ги поседува лукот може да се препишат на неговите корисни сулфурни соединенија, кои воедно го даваат и карактеристичниот мирис. Лукот содржи повеќе од 200 видови на билошки активни супстанции, како витамини, амино-киселини и ензими.

ЗА КОГО СЕ ПРЕПОРАЧУВА?
 • за намалување на ризикот од аретриосклероза и нормализирање на крвниот притисок,
 • како дополнителен третман во намалување на холестеролот,
 • на оние кои сакаат да го контролираат нивото на маснотии во крвта на природен начин,
 • благодарение на антибиотскиот ефект има одличен ефект во случај на грип и настинки.

ВАЖНО: Сите производи имаат дозвола и регистрација од Агенцијата за Храна и Ветеринарство, како и категоризации од Бирото за Лекови и Институтот за Фармакологија, како додатоци во исхраната, со што се докажува нивниот квалитет и содржина.

ДАЛИ ЗНАЕВТЕ ДЕКА...
во Германија капсулите од лук се општо прифатен третман за намалување на нивото на холестерол во крвта?
100 гел капсули

Дозирање:
2-4 гел капсули на ден или по препорака на лекар

Состав:
350 мг Лук
250 мг Магдонос
Производите кои содржат лук мора да се земаат со многу вода или овошен сок. Доколку имате проблеми со згрутчувањето на крвта или планирате оперативен зафат, консултирајте се со Вашиот лекар пред да го земете производот. Лица алергични на лук или оние кои се осетливи на било која активна состојка на фамилијата Liliaceace треба да го избегнуваат овој производ. Доилките треба да знаат дека некои компоненти на лукот може да се екскретираат преку мајчиното млеко.

7 Причини зошто да ги избереме производите на CaliVita:
  1. Со долгогодишно докажано професионално минато, CaliVita ги нуди своите производи кои ги исполнуваат највисоките стандарди повеќе од 20 години.
  2. Ние секогаш се стремиме кон користење на природни состојки кои потекнуваат од најдобрите извори.
  3. Додека ги развивавме, користевме начини за подобра абсорпција, на пример органска форма на состојките или целиот производ.
  4. Нудиме 100% гаранција за квалитетотна нашите производи.
  5. Нашите производи подлежат на строги и повеќекратни проверки и процедури, со цел да се осигура одличниот гарантитан квалитет.
  6. Најголениот дел од нашите додатоци во исхраната се произведени во фармацевтски услови во Соединетите Американски држави.
  7. Производите се произведени според принципите на cGMP (current Good Manufacturing Practice), а исто така подлежат и на континуирани контроли и редовни проверки од страна на FDA (Food and Drug Administration). Ние работиме во тесна соработка  со локалните агенции за дозволи на истите производи, се со цел да се осигура дека нашите корисници секогаш ќе ги добијат бараните производи со највисок квалитет.

  ВАЖНО: Сите производи имаат дозвола и регистрација од Агенцијата за Храна и Ветеринарство, како и категоризации од Бирото за Лекови и Институтот за Фармакологија, како додатоци во исхраната, со што се докажува нивниот квалитет и содржина.
  стрелка

  Garlic Caps - Преглед на производот

  Додајте коментар, стапка на производ или поставете прашање
  стрелка
  Гаранција за најниска цена
  Garlic Caps with Extra Parsley
  Back to content