OrganiCare Toothpaste Aloe - Продавница Каливита

Go to content

OrganiCare Toothpaste Aloe

OrganiCare Toothpaste Aloe
75 ml

Дозирање:

Паста за заби со алое
Нашите органски пасти за заби не содржат флуор, никел, ниту пак ментол и со тоа се соодветни за употреба кај лица кои се на хомеопатска терапија. Ја нудиме во два типа, со алое вера и бела глина за одржување на чистотата на устата и забите кај секој член од семејството.

Пастата за заби со алое вера, слез и еукалиптус е освежувачка, со антиинфламаторен ефект, ги штити забите и ги смирува воспалените непца.

ЗА КОГО СЕ ПРЕПОРАЧУВА?
  • За целото семејство, идеална за децата
  • За лица со инфламирани непца
  • За лица под хомеопатски третман
  • За секој кој сака да се грижи за совите заби со органска паста за заби, без флуор и никел
Back to content