OrganiCare Toothpaste White Clay - Продавница Каливита

Go to content

OrganiCare Toothpaste White Clay

OrganiCare Toothpaste White Clay
75 ml

Дозирање:

Паста за заби со бела глина
Нашите органски пасти за заби не содржат флуор, никел, ниту пак ментол и со тоа се соодветни за употреба кај лица кои се на хомеопатска терапија. Ја нудиме во два типа, со алое вера и бела глина за одржување на чистотата на устата и забите кај секој член од семејството.

Пастата за заби од бела глина, со пријатен вкус на лимон и жалфија има ефект на белеење на забите, делува дезинфиционо и е одлично средство за чистење на забите.

ЗА КОГО СЕ ПРЕПОРАЧУВА?
  • За целото семејство, идеална за децата
  • За оние кои сакаат побели заби
  • За лица под хомеопатски третман
  • За секој кој сака да се грижи за совите заби со органска паста за заби, без флуор и никел
Back to content