Ac Zymes Plus - Комплексен пробиотик и пребиотик - Каливита

Go to content

Ac Zymes Plus - Комплексен пробиотик и пребиотик

Пробиотици Каливита
60 капсули

Комплексен пробиотик и пребиотик
Количина на залиха: 11
1940 ден
млечни производи
сеопфатна формула - синбиотик. Ac Zymes Plus содржи пробиотици. - дури 6 милијарди пробиотски бактерии и пребиотик кој ќе ви обезбеди:
 • уште подобра толеранција на млечните производи
 • поголем имунитет
 • ублажување на симптомите на алергија
 • здрава кожа без флеки
 • и здрав дигестивен систем
25% попуст за прво купување >>
стрелка
Calivita Ac Zymes Plus

Комплексен пробиотик и пребиотик

Комплексен пробиотик и пребиотик

Како резултат на најновите научни истражувања и со склад со потребите на нашите членови, нашиот популарен пробиотски производ AC-Zymes го модернизиравме и на таков начин го создадовме AC-Zymes PLUS, кој на светско ниво може да се мери со кој било друг симбиотски производ.


За кого се препорачува?

AC-Zymes Plus содржи 6 типови на бактериски култури, со 6 милијарди пробиотски бактерии, дополнети со пребиотици, кои придонесуваат за развој на корисните бактерии. Пробиотиците придонесуваат за оптимална функција на гастроинтестиналниот тракт и одржување на рамнотежата на цревната флора како и за подобра функција на цревата. Со помош на оваа комбинација на состојки исто така се придонесува до оптимална функција на имунитетот.

 • Во случаи на стресен животен стил, како поддршка на здравата цревна флора
 • При користење на антибиотици и цитостатици или пак при долготрајна примена на други лекови, за нормализирање на работата на цревната флора
 • Во случај на консумирање на алкохол и цигари, за поддршка на функцијата на цревната флора
 • На лицата со нарушена функција на желудникот и жолчката
 • На сите кои сакаат повторно да ја воспостават и одржуваат здравата рамнотежа на цревната флора

Дали знаевте дека...
Дали знаевте дека со заедничката примена на овие добри бактерии, оствареното дејство може да биде видно поделотворно од кога би се користеле посебно?
60 капсули

Дозирање

Состав
Пробиотска култура 6 бил.
- Lactobacillus acidophilus -
- Lactobacillus bulgaricus -
-Lactobacillus plantarum -
- Lactobacillus rhamnosus -
Фрукто-олигосахариди 200 мг


7 Причини зошто да ги избереме производите на CaliVita:
  1. Со долгогодишно докажано професионално минато, CaliVita ги нуди своите производи кои ги исполнуваат највисоките стандарди повеќе од 20 години.
  2. Ние секогаш се стремиме кон користење на природни состојки кои потекнуваат од најдобрите извори.
  3. Додека ги развивавме, користевме начини за подобра абсорпција, на пример органска форма на состојките или целиот производ.
  4. Нудиме 100% гаранција за квалитетотна нашите производи.
  5. Нашите производи подлежат на строги и повеќекратни проверки и процедури, со цел да се осигура одличниот гарантитан квалитет.
  6. Најголениот дел од нашите додатоци во исхраната се произведени во фармацевтски услови во Соединетите Американски држави.
  7. Производите се произведени според принципите на cGMP (current Good Manufacturing Practice), а исто така подлежат и на континуирани контроли и редовни проверки од страна на FDA (Food and Drug Administration). Ние работиме во тесна соработка  со локалните агенции за дозволи на истите производи, се со цел да се осигура дека нашите корисници секогаш ќе ги добијат бараните производи со највисок квалитет.

  ВАЖНО: Сите производи имаат дозвола и регистрација од Агенцијата за Храна и Ветеринарство, како и категоризации од Бирото за Лекови и Институтот за Фармакологија, како додатоци во исхраната, со што се докажува нивниот квалитет и содржина.
  стрелка
  AC Zymes Plus - Осврти на производи
  Додајте коментар, стапка на производ или поставете прашање
  There are no reviews yet.
  0
  0
  0
  0
  0
  стрелка
  Гаранција за најниска цена
  Ac Zymes Plus
  Back to content