Garlic Max - Каливита

Go to content

Garlic Max

Garlic Max
Производи од лековити билки
100 капсули

Капсули со лук и магдонос
Количина на залиха: 22
1048 ден
лук и магдоносGarlic Max е препарат кој содржи концентрат на лук масло и магдонос, чии активни состојки ефективно се користат во медицината. Правилната конструкција на гел капсулата обезбедува максимална ефективност на производот.
25% попуст за прво купување >>
стрелка
Calivita Garlic Max

лук и магдонос за имунитет

Капсули со лук и магдонос

Екстрактот од лук со магдонос е извор на бесконечно богатство на активни супстанции кои влијаат на целото тело. Лукот е добро позната билка која многу години наназад се користи скоро во секое домаќинство.


Капсулите со лук можете да ги користите во секое време, бидејќи тие не предизвикуваат непријатен мирис.


За кого се препорачува?

Антибактериските, антигабичните ефекти и протективните ефекти на кардиоваскуларниот систем кои ги поседува лукот може да се препишат на неговите корисни сулфурни соединенија, кои воедно го даваат и карактеристичниот мирис.

- за намалување на ризикот од аретриосклероза и нормализирање на крвниот притисок,

- како дополнителен третман во намалување на холестеролот,

- на оние кои сакаат да го контролираат нивото на маснотии во крвта на природен начин,

- благодарение на антибиотскиот ефект има одличен ефект во случај на грип и настинки.


ДАЛИ ЗНАЕВТЕ ДЕКА...
во Германија капсулите од лук се општо прифатен третман за намалување на нивото на холестерол во крвта?
100 капсули

Дозирање

Состав
Лук (500:1, еквивалент на 1000 мг свеж лук) 1000 мг
Лист од магдонос (10:1, еквивалент на 175 мг свеж лист од магдонос) 175 мг

Производите кои содржат лук мора да се земаат со многу вода или овошен сок. Доколку имате проблеми со згрутчувањето на крвта или планирате оперативен зафат, консултирајте се со Вашиот лекар пред да го земете производот. Лица алергични на лук или оние кои се осетливи на било која активна состојка на фамилијата Liliaceace треба да го избегнуваат овој производ. Доилките треба да знаат дека некои компоненти на лукот може да се екскретираат преку мајчиното млеко.

7 Причини зошто да ги избереме производите на CaliVita:
  1. Со долгогодишно докажано професионално минато, CaliVita ги нуди своите производи кои ги исполнуваат највисоките стандарди повеќе од 20 години.
  2. Ние секогаш се стремиме кон користење на природни состојки кои потекнуваат од најдобрите извори.
  3. Додека ги развивавме, користевме начини за подобра абсорпција, на пример органска форма на состојките или целиот производ.
  4. Нудиме 100% гаранција за квалитетотна нашите производи.
  5. Нашите производи подлежат на строги и повеќекратни проверки и процедури, со цел да се осигура одличниот гарантитан квалитет.
  6. Најголениот дел од нашите додатоци во исхраната се произведени во фармацевтски услови во Соединетите Американски држави.
  7. Производите се произведени според принципите на cGMP (current Good Manufacturing Practice), а исто така подлежат и на континуирани контроли и редовни проверки од страна на FDA (Food and Drug Administration). Ние работиме во тесна соработка  со локалните агенции за дозволи на истите производи, се со цел да се осигура дека нашите корисници секогаш ќе ги добијат бараните производи со највисок квалитет.

  ВАЖНО: Сите производи имаат дозвола и регистрација од Агенцијата за Храна и Ветеринарство, како и категоризации од Бирото за Лекови и Институтот за Фармакологија, како додатоци во исхраната, со што се докажува нивниот квалитет и содржина.
  стрелка
  Garlic Max - Осврти на производи
  Додајте коментар, стапка на производ или поставете прашање
  There are no reviews yet.
  0
  0
  0
  0
  0
  стрелка
  Гаранција за најниска цена
  Garlic Max
  Back to content