C Plus - Продавница Каливита

Go to content

C Plus

C-Plus
Витамини Каливита
100 таблети

Витамин Ц комплекс
на залиха
390,00 ден
портокали - извор на витамин Ц
Таблети со висока содржина на природен витамин Ц. Составот на производот, исто така, вклучува цитрусни биофлавоноиди и дива ружа во прав. Подготовката одлично го зајакнува имунолошкиот систем. C Plus содржи витамин Ц добиен исклучиво од природни извори.
25% попуст за прво купување >>
стрелка

Витамин Ц комплекс

Овие таблети содржат витамин Ц заедно со шипка во прав и биофлавоноиди, кои го зајакнуваат неговиот ефект. Овој производ може, покрај добро познатите ефекти на витаминот Ц да ги намали симптомите на алергија.

ЗА КОГО СЕ ПРЕПОРАЧУВА?
Овој производ може, покрај добро познатите ефекти на витаминот Ц да ги намали симптомите на алергија.

Во современите препарати кои содржат витамин Ц има и биофлавоноиди, кои многу често се спомнуваат како витамин П. Биофлавоноидите ја стимулираат апсорпцијата на витаминот Ц и нивниот ефект е многу подобар кога се земаат заедно. Во човековото тело биофлавоноидите не се синтетизираат, затоа истите мора да се внесуваат преку исхраната. Оваа група често пати се користи во случаи на спортски повреди. Ја ублажува болката, го контролира крвавењето и симптомите предизвикани од ниското ниво на калциум. Биофлавоноидите заедно со витаминот Ц ја чуваат и штитат внатрешната структура на капиларите. Тие имаат антибактериски својства и ја подобрувааат циркулацијата.

Ц Витаминот на CaliVita Ви помага во заштита на Вашето здравје, и тоа:
 • Го штити телото од инфекции, настинки и ГРИП!!!
 • Го поттикнува одбрамбениот систем!
 • Ги штити клетките од стареење!
 • Овозможува заштита од стрес!
 • Има моќно антиоксидативно дејство!

ДАЛИ ЗНАЕВТЕ ДЕКА...
Една таблета C Plus обезбедува количина на витамин Ц како во еден голем портокал или 1,5 кг јаболки!
100 таблети

Дозирање:
1-3 таблети на ден или по препорака на лекар

Состав:
75 мг Витамин Ц
100 мг Шипка
100 мг Биофалвоноиди


7 Причини зошто да ги избереме производите на CaliVita:
  1. Со долгогодишно докажано професионално минато, CaliVita ги нуди своите производи кои ги исполнуваат највисоките стандарди повеќе од 20 години.
  2. Ние секогаш се стремиме кон користење на природни состојки кои потекнуваат од најдобрите извори.
  3. Додека ги развивавме, користевме начини за подобра абсорпција, на пример органска форма на состојките или целиот производ.
  4. Нудиме 100% гаранција за квалитетотна нашите производи.
  5. Нашите производи подлежат на строги и повеќекратни проверки и процедури, со цел да се осигура одличниот гарантитан квалитет.
  6. Најголениот дел од нашите додатоци во исхраната се произведени во фармацевтски услови во Соединетите Американски држави.
  7. Производите се произведени според принципите на cGMP (current Good Manufacturing Practice), а исто така подлежат и на континуирани контроли и редовни проверки од страна на FDA (Food and Drug Administration). Ние работиме во тесна соработка  со локалните агенции за дозволи на истите производи, се со цел да се осигура дека нашите корисници секогаш ќе ги добијат бараните производи со највисок квалитет.

  ВАЖНО: Сите производи имаат дозвола и регистрација од Агенцијата за Храна и Ветеринарство, како и категоризации од Бирото за Лекови и Институтот за Фармакологија, како додатоци во исхраната, со што се докажува нивниот квалитет и содржина.
  стрелка

  C Plus - Преглед на производот

  Додајте коментар, стапка на производ или поставете прашање
  стрелка
  Гаранција за најниска цена
  C Plus
  Back to content