e-Protect sticker - Каливита

Go to content

e-Protect sticker

e-Protect sticker
Електронски производи
1 pcs

Од семејството на производи против електросмогот
Количина на залиха: Во моментот нема на залиха
870 ден
e-Protect stickers
Електронски производи
4 pcs

Од семејството на производи против електросмогот
e-Protect stickers (4 pcs)
стрелка

E-Protect Налепницата

Од семејството на производи против електросмогот

Сите електронски апарати и уреди за пренос на електрична енергија емитуваат електромагнетни бранови. Во последниве години зголемената употреба на мобилни уреди и безжична технологија доведе до константна изложеност на електромагнетна радијација. Оваа радијација можеби е невидлива, но претставува потенцијална опасност за здравјето. Производите E-Protect од CaliVita® Electronics  се наменети да Ви обезбедат заштита од електромагнетното зрачење.

E-Protect Налепницата се лепи директно на Вашиот електронски уред. На задната страна од Вашиот телефон, лаптоп, монитор, микробранова печка, на предното стакло во автомобилот итн. Имајте предвид дека треба да користите по една налепница за секој уред кој го употребувате!


ДАЛИ ЗНАЕВТЕ ДЕКА...
Дали знаете дека децата имаат поголема концентрација на вода во својот организам и електромагнетното зрачање може да продира подлабоко во нивниот мозок? Затоа најдобро би било да се погрижите тие да имаат што е можно помал контакт со мобилни телефони.


Во денешно време, сите го доживуваме негативното влијание на вештачкото електромагнетно зрачење од многу различни извори - електросмогот - без исклучок. Само еден од четворица од нас е под влијание на срамот од електросмогот!

Зрачењето од електронски уреди е невидливо за нашите очи, но може да се меша во функционирањето на телото и да доведе до нарушена благосостојба, нарушувања во меморијата, спиење, проблеми со концентрација, мигрена, раздразливост и многу други посериозни болести.

Што предизвикува електросмог?

Меѓу другите, најчесто се користат мобилни телефони, компјутери, лаптопи, таблети, радија и телевизори, микробранови печки, безжични мрежи (Wi-Fi), модерни автомобили, електрични линии.
стрелка
e-Protect sticker - Осврти на производи
Додајте коментар, стапка на производ или поставете прашање
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
стрелка
Гаранција за најниска цена
e-Protect sticker
e-Protect stickers (4 pcs)
e-Protect stickers (4 pcs)
Back to content