Calivita Скопје - Каливита

Go to content

Calivita Скопје

Продавници CaliVita
Calivita Скопје
продавница CaliVita Скопје адреса:
“МАК-ФИТ“ ДООЕЛ
ул. Кирил и Методиј бр.20
(спроти поранешен Цветен пазар од задната страна на зградата на Аутомакедонија)
П. Фах 239, Пошта 2, 1000 Скопје

CaliVita продавница во Софија се наоѓа на ул. "МИТО ХАЏИВАСИЛЕВ ЈАСМИН" бр.20

Шопинг во продавница CaliVita Скопје

Да се ​​купат во продавница CaliVita мора да имате членска карта. Оваа картичка може да се добијат во продавница, мора да обезбеди ко-наречен спонзор проект - Спонзорски код
, Ве молиме обрнете внимание на следните броеви.

Обезбедување на овој број, кога ќе купите, ќе добиете вашиот клуб CaliVita картичка.


Телефонски броеви во продавница CaliVita во Скопје


+ 389 (0)2 323 00 88


Продавница CaliVita во Скопје е отворена следните денови од неделата:


понеделник
вторник
среда
четврток
петок
сабота - викенди
неделата - викенди

Back to content