e-Protect personal - Каливита

Go to content

e-Protect personal

e-Protect personal
Електронски производи
3 pcs

Од семејството на производи против електросмого
Количина на залиха: 3
4920 ден
e-Protect personal - заштита од електромог
25% попуст за прво купување >>
стрелка
Calivita E-Protect Personal

заштита од електромог

Од семејството на производи против електросмогот

Сите електронски апарати и уреди за пренос на електрична енергија емитуваат електромагнетни бранови. Во последниве години зголемената употреба на мобилни уреди и безжична технологија доведе до константна изложеност на електромагнетна радијација. Оваа радијација можеби е невидлива, но претставува потенцијална опасност за здравјето. Производите E-Protect од CaliVita® Electronics  се наменети да Ви обезбедат заштита од електромагнетното зрачење.

E-Protect Картичката дејствува најдобро кога ја чувате блиску до телото. Чувајте ја во Вашиот џеб, чанта или паричник. Погрижете се и членовите на Вашето семејство да ја имаат, особено Вашите деца.


ДАЛИ ЗНАЕВТЕ ДЕКА...
Дали знаете дека децата имаат поголема концентрација на вода во својот организам и електромагнетното зрачање може да продира подлабоко во нивниот мозок? Затоа најдобро би било да се погрижите тие да имаат што е можно помал контакт со мобилни телефони.
3 pcs

E-Protect Personal пакетот содржи 1 парче E-PROTECT CARD, 2 парчиња E-PROTECT STICKER

Во денешно време, сите го доживуваме негативното влијание на вештачкото електромагнетно зрачење од многу различни извори - електросмогот - без исклучок. Само еден од четворица од нас е под влијание на срамот од електросмогот!

Зрачењето од електронски уреди е невидливо за нашите очи, но може да се меша во функционирањето на телото и да доведе до нарушена благосостојба, нарушувања во меморијата, спиење, проблеми со концентрација, мигрена, раздразливост и многу други посериозни болести.

Што предизвикува електросмог?

Меѓу другите, најчесто се користат мобилни телефони, компјутери, лаптопи, таблети, радија и телевизори, микробранови печки, безжични мрежи (Wi-Fi), модерни автомобили, електрични линии.
стрелка
e-Protect personal - Осврти на производи
Додајте коментар, стапка на производ или поставете прашање
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
стрелка
Гаранција за најниска цена
e-Protect personal
Back to content