CaliGreen WC Gel - Природно решение за лесно и безбедно чистење - Каливита

Go to content

CaliGreen WC Gel - Природно решение за лесно и безбедно чистење

Производи за хигиена
750 мл

Природно решение за лесно и безбедно чистење
Количина на залиха: Во моментот нема на залиха
370 ден
Средство за чистење наменето за чистење на санитарна опрема (тоалетни шолји). Ги чисти, полира и освежува површините. Не ги оштетува водоводните и санитарните системи. Густата формула ги покрива површините за лесно чистење. Агентот ја отстранува 'рѓата, наслагите на тврда вода и други загадувачи.
25% попуст за прво купување >>
arrow

Природно решение за лесно и безбедно чистење

Природно решение за лесно и безбедно чистење

CaliGreen - решение за лесно и безбедно чистење, за Вас и Вашето семејство. Дерматолошки е докажан и сигурен за кожата. Не содржи вештачки бои, мириси, конзерванси ниту петрохемиски компоненти. За време на производниот процес не е користена нанотехнологија ниту генетски инженеринг. Органските состојки во него се биоразградливи. Овие производи се 100% од прородно потекло.

Овој производ е наменет за чистење на WC школката или бидето. Учинковите го чисти каменецот, трагови од урина или друга нечистотија.

Произведено е во Германија по највисоки еколошки стандарди за квалитет.

Сертификати: Ecogarantie, Vegan Society

Начин на употреба: Нанесете под работ на WC школката и оставете да делува 10-тина минути. Добро се врзува со површината на и има долготрајно дејтво. Природната сина боја ќе Ви помогне во дозирањето. Ако има потреба оставете да делува преку вечер.


За кого се препорачува?
750 мл

Начин на употреба
Нанесете под работ на WC школката и оставете да делува 10-тина минути

Состав


arrow
CaliGreen WC Gel - Осврти на производи
Додајте коментар, стапка на производ или поставете прашање
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
arrow
Гаранција за најниска цена
CaliGreen WC Gel
Back to content