Bee Power - Каливита

Go to content

Bee Power

Bee Power
Поддршка на имунитетот
50 капсули

Матичен млеч
Количина на залиха: 59
750 ден
пчелар на улКралската желе е природен производ кој:
 • тоа ќе го зголеми вашиот имунитет
 • и го зајакнува телото

 • Концентрираниот кралски млеч исто така ќе биде корисен во случај на:
 • астма
 • заболување на црниот дроб
 • кожни болести
25% попуст за прво купување >>
стрелка

Матичен млеч

Матичен млеч

Bee Power е производ кој содржи матичен млеч. Матичниот млеч го содржи целиот комплекс на Б витамините, заедно со минералите и елементите во траги (како сулфур, манган, никел и кобалт). Тој е природен извор на витамините А, Ц, Д, Е, ензими и 18 видови на аминокиселини.


За кого се препорачува?

Една од основните состојки на матичниот млеч, ХДА, има антимикробен ефект против повеќето бактерии и габички.

 

- на лица кои се во потрага по природен зајакнувач на имунитетот,

- на деца, за сајакнување на имуниот систем и зголемување на апетитот,

- за зајакнување на телото при опоравување од болести,

- во стресни периоди за подобрување на состојбата и свежината на телото.


ДАЛИ ЗНАЕВТЕ ДЕКА...
матицата, која се храни само со матичен млеч живее 3-4 години, за разлика од работните пчелите кои живеат 4-6 недели и сето ова е благодарение на богатата хранлива вредност на млечот?
50 капсули

Дозирање
1 капсула на ден или по препорака на лекар.

Состав
Концентрат на матичен млеч 50 мг

Бидејки матичниот млеч содржи полен, мед и фарингеален секрет од пчелите, не се препорачува за лица алергични на полен и производи од пчели! Доколку се појават алергиски реакции, треба веднаш да се престане со неговата употреба! Да се чува на студено место, топлината може да ја намали ефективноста на млечот!

7 Причини зошто да ги избереме производите на CaliVita:
  1. Со долгогодишно докажано професионално минато, CaliVita ги нуди своите производи кои ги исполнуваат највисоките стандарди повеќе од 20 години.
  2. Ние секогаш се стремиме кон користење на природни состојки кои потекнуваат од најдобрите извори.
  3. Додека ги развивавме, користевме начини за подобра абсорпција, на пример органска форма на состојките или целиот производ.
  4. Нудиме 100% гаранција за квалитетотна нашите производи.
  5. Нашите производи подлежат на строги и повеќекратни проверки и процедури, со цел да се осигура одличниот гарантитан квалитет.
  6. Најголениот дел од нашите додатоци во исхраната се произведени во фармацевтски услови во Соединетите Американски држави.
  7. Производите се произведени според принципите на cGMP (current Good Manufacturing Practice), а исто така подлежат и на континуирани контроли и редовни проверки од страна на FDA (Food and Drug Administration). Ние работиме во тесна соработка  со локалните агенции за дозволи на истите производи, се со цел да се осигура дека нашите корисници секогаш ќе ги добијат бараните производи со највисок квалитет.

  ВАЖНО: Сите производи имаат дозвола и регистрација од Агенцијата за Храна и Ветеринарство, како и категоризации од Бирото за Лекови и Институтот за Фармакологија, како додатоци во исхраната, со што се докажува нивниот квалитет и содржина.
  стрелка

  Bee Power - Осврти на производи

  Додајте коментар, стапка на производ или поставете прашање
  There are no reviews yet.
  0
  0
  0
  0
  0
  стрелка
  Гаранција за најниска цена
  Bee Power
  Back to content