e-Protect home - Каливита

Go to content

e-Protect home

e-Protect home
Електронски производи
4 pcs

Од семејството на производи против електросмогот
Количина на залиха: Во моментот нема на залиха
8680 ден
e-Protect home - заштита од електромог
25% попуст за прво купување >>
стрелка

заштита од електромог

Од семејството на производи против електросмогот

Сите електронски апарати и уреди за пренос на електрична енергија емитуваат електромагнетни бранови. Во последниве години зголемената употреба на мобилни уреди и безжична технологија доведе до константна изложеност на електромагнетна радијација. Оваа радијација можеби е невидлива, но претставува потенцијална опасност за здравјето. Производите E-Protect од CaliVita® Electronics  се наменети да Ви обезбедат заштита од електромагнетното зрачење.

За максимална заштита, чувајте го E-Protect Дискот во својот оригинален држач и позиционирајте го на место блиску до Вас, на работното биро, во дневната или спалната соба, или на друго место каде што сте опкружени со електромагнетно зрачење!


ДАЛИ ЗНАЕВТЕ ДЕКА...
Дали знаете дека децата имаат поголема концентрација на вода во својот организам и електромагнетното зрачање може да продира подлабоко во нивниот мозок? Затоа најдобро би било да се погрижите тие да имаат што е можно помал контакт со мобилни телефони.
4 pcs

E-Protect Home пакетот содржи 1 E-PROTECT DISC, 1 E-PROTECT CARD, 2 E-PROTECT STICKER

Во денешно време, сите го доживуваме негативното влијание на вештачкото електромагнетно зрачење од многу различни извори - електросмогот - без исклучок. Само еден од четворица од нас е под влијание на срамот од електросмогот!

Зрачењето од електронски уреди е невидливо за нашите очи, но може да се меша во функционирањето на телото и да доведе до нарушена благосостојба, нарушувања во меморијата, спиење, проблеми со концентрација, мигрена, раздразливост и многу други посериозни болести.

Што предизвикува електросмог?

Меѓу другите, најчесто се користат мобилни телефони, компјутери, лаптопи, таблети, радија и телевизори, микробранови печки, безжични мрежи (Wi-Fi), модерни автомобили, електрични линии.
стрелка
e-Protect home - Осврти на производи
Додајте коментар, стапка на производ или поставете прашање
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
стрелка
Гаранција за најниска цена
e-Protect home
Back to content