Detox Patch - Каливита

Go to content

Detox Patch

Detox Patch
Други производи Каливита
12 перничиња

Фластер перничиња
Количина на залиха: 7
1983 ден
Detox Patch - чистење на телото
25% попуст за прво купување >>
стрелка

Перничиња за детоксикација

Фластер перничиња - чистење на телото


Фластер перничиња

Чисти и од надвор и од внатре!

Detox Patch ни овозможува со помош на западната технологија да ги обезбеди благодетите на старата источна мудрост.


За кого се препорачува?

Detox patch е фластер кој помага во зачувување на нашето здравје преку природна детоксикација.

Преку табаните фластерите се загреваат што влијае на отварањето на порите на кожата, односно започнува одстранувањето на наталожените отровни материи од крвта и лимфниот систем низ кожата. Топлината ја подржува особината на загревање со инфрацрвена светлина, го зголемуваат бројот на леукоцитите што резултира со ефикасна работа на имуниот систем.

Оваа енергија што зрачи продира низ ткивата, грее и ја зголемува циркулацијата на крвта во точките на контакт, а истовремено овозможува и впивање на отровите во перничињата.

На кого го препорачуваме Detox Patch?

-На здравите луѓе за превенција

-Во случај на ослабен имунитет, слаба циркулација, болки во грбот, крстот или главоболки, дисфункција на црниот дроб или бубрезите, проблеми со мускулите и зглобовите, проблеми со спиење, во превенција од формирање на тумори и како дополна на терапиите за третман на туморите.

12 перничиња

Дозирање
По едно перниче на секоја нога (на табанот) пред спиење

Состав
Корен од Акирантис гр
Перлит гр
Сауруррус хенесис гр
Прав Мокчо гр
Екстракт од Мугварт гр
Екстракт од Логварт гр
Оцет од дрво-бамбусов сок-еукалиптусов сок гр


Краток преглед на:
Брзиот развој на цивилизацијата, исто така, значи дека нашето тело секојдневно се соочуваат со носивост на токсини. За жал, ние не може да се избегне наиде на загадувањето на животната средина, хемикалии, лекови и одредени производи за широка потрошувачка. Најголемиот дел од нив може да се акумулира во телото. Detox Patch ги отстранува од телото со помош на источна мудрост.

Detox Patch има три одделни, но синергетски принципи:
Неговите активни материи се со највисок квалитет, целосно природни состојки кои биле внимателно избрани за нивната hydrophyllic имот, кој им помага да се подготви материи од телото трансдермална (преку кожата).
Поддршка на активни материи е турмалин, минерал кој е резултат на природно генерираат благи далеку инфра-црвено (FIR) топлина. Инфрацрвена топлина има тенденција да помогне во стимулирање на циркулацијата и со тоа поддршка на елиминација на токсини и отпадни материи од организмот. Покрај тоа ела се поврзува со други регенеративни процеси во телото.

Источна Рефлексологијата е заснована врз принципот дека лекувањето на одредени рефлекс точки на телото може да има корисен ефект врз другите делови на телото и на општата здравствена состојба. Еден од клучните нервни центри за Рефлексологијата е стапала на нозете. Со стимулирање на стапалата на нозете, Detox Patch е наменета да им помогне на поддршка природна детоксикација и само-лекување способноста на телото според принципите на Рефлексологијата.

Насоки: Со помош на лепило, ќе се применуваат на стапала на двете нозе за континуиран 8 часовен период. Таа е идеална да се применуваат пред спиење.
7 Причини зошто да ги избереме производите на CaliVita:
  1. Со долгогодишно докажано професионално минато, CaliVita ги нуди своите производи кои ги исполнуваат највисоките стандарди повеќе од 20 години.
  2. Ние секогаш се стремиме кон користење на природни состојки кои потекнуваат од најдобрите извори.
  3. Додека ги развивавме, користевме начини за подобра абсорпција, на пример органска форма на состојките или целиот производ.
  4. Нудиме 100% гаранција за квалитетотна нашите производи.
  5. Нашите производи подлежат на строги и повеќекратни проверки и процедури, со цел да се осигура одличниот гарантитан квалитет.
  6. Најголениот дел од нашите додатоци во исхраната се произведени во фармацевтски услови во Соединетите Американски држави.
  7. Производите се произведени според принципите на cGMP (current Good Manufacturing Practice), а исто така подлежат и на континуирани контроли и редовни проверки од страна на FDA (Food and Drug Administration). Ние работиме во тесна соработка  со локалните агенции за дозволи на истите производи, се со цел да се осигура дека нашите корисници секогаш ќе ги добијат бараните производи со највисок квалитет.

  ВАЖНО: Сите производи имаат дозвола и регистрација од Агенцијата за Храна и Ветеринарство, како и категоризации од Бирото за Лекови и Институтот за Фармакологија, како додатоци во исхраната, со што се докажува нивниот квалитет и содржина.
  стрелка
  Detox Patch - Осврти на производи
  Додајте коментар, стапка на производ или поставете прашање
  There are no reviews yet.
  0
  0
  0
  0
  0
  стрелка
  Гаранција за најниска цена
  Detox Patch
  Back to content