Oнлајн продавница - Каливита

Go to content

Oнлајн продавница

Продавници CaliVita

Без поштарина За купување над 100€
Начин и цена на испорака
Достава до врата 120 ден.
-
Начин на плаќање
- Банковна сметка
- Плаќање при превземање
- Кредитна картичка
Начин и цена на испоракаНачин и цена на испорака

Пошта!
Поштарина: 0.00 ден

Испраќање на пратки. Превземање од најблиска пошта. Сумата на поштарината зависи од тежината и цената на самиот пакет. Сумата на поштарината ќе Ви биде додадена на вредноста на сметката доколку плаќате при превземање, односно ќе ја сноси формата доколку ја платоте пред испорака.

Курир Скопје
Поштарина: 120.00 ден
Достава до врата 120 ден.

Курир Македонија
Поштарина: 160.00 ден
Достава врата до врата 160 ден.

Набавки на веб страната на CaliVita


Набавки на веб страната на CaliVitaДа се ​​купи во продавниците CaliVita мора да се регистрирате прво. Важно е да се обезбеди т.н. Спонзорски код. Откако ќе се регистрирате во продавницата, изберете производи, плаќање и испорака опции.


По регистрацијата, ќе купите производи како што се: Bio Harmonex 4, C 1000, Energy&Memory, Ginkgo XC, Mega B-Complex, Ocean 21, Organic Acai Pack, Organic Noni Pack, ParaProteX, qProtect, Super Mega 50, VirAgo.

Calivita WEBShop

Имајте пријатен шопинг

    
Потоа изберете производи

Прво треба да се регистрирате во продавницата со внесување на кодот -

Back to content