GOLDMAX magnet - Каливита

Go to content

GOLDMAX magnet

GOLDMAX magnet
Електронски производи
магнетен отстранувач на бигор
Количина на залиха: Во моментот нема на залиха
6403 ден
Mагнетен отстранувач на бигор, базиран на Neodymium

Тоа е еколошко решение за заштеда на енергија за проблемите предизвикани од таложење на скала. Може да се користи и во инсталациите на водовод и може да се користи во уредот за прочистување и јонизација на вода - Aquarion.
25% попуст за прво купување >>
стрелка

магнетен отстранувач на бигор

магнетен отстранувач на бигор

Основниот материјал од кој е изработен одстранувачот на бигор GoldMAX® е неодимиум, метал со најголема магнетна сила. Кристалната структура на минералите под дејство на магнетната сила се менува, со што претходно акумулираните состојки можат да се отстранат од нивниот систем. На овој начин можете да ја користите природната енергија, без употребување на силни хемикалии, за да го спречите настанувањето на бигор на водоводните цефки, а воедно и да го спречите појавувањето на габи, бактерии и други микроорганизми.

 


За кого се препорачува?
  • Може да се употребува со прочистувачот за вода Aquarion, со што се поставува на влезната водоводна цефка на уредот, за да се спречи настанувањето на бигор,
  • Директно да се постави на главната водоводна цефка во домот, со тоа што ќе го отстрани бигорот во целото домакинство, а со тоа и боилерот, машините за задови и алишта ќе станат поефикасни, а садовите почисти и ќе се спречи избледувањето на боите на алиштата.

GoldMax магнет
  • Нуди природно и штедливо решение за проблемите со бигорот во водата, без разлика дали ќе го користите со апаратот Aquarion или пак за омекнување на протечната вода од самата чешма.
  • Ефективност: Основниот материјал од кој е изработен е најјакиот магнет кој моментално постои.
  • Лесно се користи и многу лесно се поставува.
  • Завзема многу мало место, не зафаќа воопшто корисен простор.

Дали знаевте дека...
како се создава бигорот? Кога врне, водата се филртира преку земјата. Поминувајќи низ слоевите, водата се збогатува со минерали, вклучувајќи ги калциумот и магнезиум карбонат. Голем дел од водата во домакинствата доаѓа од големи земјени бунари, која што и покрај тоа што се прочистува, дел од бигорот останува.

Производот содржи моќен магнет. Чувајте го подалеку од пејсмејкери, телевизори, монитори, лаптопи, инструменти за мерење и сите направи кои коиристат магнетни бранови (мобилни телефони, камери). Држете ги магнетите цврсто бидејќи можат да предизвикаат повреда или да се оштетат доколку се спојат еден со друг! Чувајте подалеку од дофат на деца!
Краток преглед на:
CaliVita® GoldMAX магнетни бигорот Eliminator, која е базирана на неодимиум, моментално најмоќниот магнетен материјал е еколошки и заштеда на енергија решенија за проблемите предизвикани од бигор, дали би сакале да ја користите со Aquarion прочистување на водите и од јонизирачко уред или со водовод.

Работењето на магнетни бигорот Eliminator е врз основа на интеракцијата на силно магнетно поле и енергијата на водата што тече. Растворени минерали се наоѓаат во водата за пиење се склони кон таложење.

Во текот на третманот на кристалната структура и наплатува на mineralschange, и затоа тие не се во состојба да се придржуваат до површини. Покрај тоа, седименти развиена претходно, исто така, може да го распушти и да излезете од системи. На овој начин може да се спречи формирањето на депозити водечките да се изгради на габи, бактерии и други микроорганизми, без употреба на агресивни хемикалии.

Ако се користи врз Aquarion цевка, вода за пиење, може да стане дури и повеќе вкусни и може да го зголеми животниот век на уредот, како и. Ако се наместат на водовод, sanitaryware може да биде бигорот-слободен, и ефикасноста на котлите, машини за перење и миење садови може да се зголеми, така што измиените садови може да биде почист додека се мијат облека побели.
стрелка
GOLDMAX magnet - Осврти на производи
Додајте коментар, стапка на производ или поставете прашање
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
стрелка
Гаранција за најниска цена
GOLDMAX magnet
Back to content