Vein ProteX - Каливита

Go to content

Vein ProteX

Vein ProteX
Други производи Каливита
60 таблети

Антиоксиданти - циркулаторен систем
Количина на залиха: 24
1921 ден
Vein ProteX - Антиоксиданти - циркулаторен систем
25% попуст за прво купување >>
стрелка

Антиоксиданти - циркулаторен систем

Антиоксиданти - циркулаторен систем

Vein ProteX е формула за флексибилни крвни садови и добра циркулација чии активни супстанции ги зајакнуваат sидовите на капиларите и крвните садови со што спречуваат распаѓање на колагенот и еластинот, двата најважни протеини кои даваат флексибилност и цврстина на крвните садови.

За кого се препорачува?
60 таблети

Дозирање

Состав
Витамин Ц 250 мг
Метил-сулфонил-метан (МСМ) 150 мг
Екстракт од семка од грозје (10:1) 100 мг
Екстракт од корен од ѓумбир (50:1) 66.6 мг
Екстракт од куркума (std. 95% куркуминоиди, 20:1) 50 мг
Хесперидин комплекс 15 мг7 Причини зошто да ги избереме производите на CaliVita:
  1. Со долгогодишно докажано професионално минато, CaliVita ги нуди своите производи кои ги исполнуваат највисоките стандарди повеќе од 20 години.
  2. Ние секогаш се стремиме кон користење на природни состојки кои потекнуваат од најдобрите извори.
  3. Додека ги развивавме, користевме начини за подобра абсорпција, на пример органска форма на состојките или целиот производ.
  4. Нудиме 100% гаранција за квалитетотна нашите производи.
  5. Нашите производи подлежат на строги и повеќекратни проверки и процедури, со цел да се осигура одличниот гарантитан квалитет.
  6. Најголениот дел од нашите додатоци во исхраната се произведени во фармацевтски услови во Соединетите Американски држави.
  7. Производите се произведени според принципите на cGMP (current Good Manufacturing Practice), а исто така подлежат и на континуирани контроли и редовни проверки од страна на FDA (Food and Drug Administration). Ние работиме во тесна соработка  со локалните агенции за дозволи на истите производи, се со цел да се осигура дека нашите корисници секогаш ќе ги добијат бараните производи со највисок квалитет.

  ВАЖНО: Сите производи имаат дозвола и регистрација од Агенцијата за Храна и Ветеринарство, како и категоризации од Бирото за Лекови и Институтот за Фармакологија, како додатоци во исхраната, со што се докажува нивниот квалитет и содржина.
  стрелка
  Vein ProteX - Осврти на производи
  Додајте коментар, стапка на производ или поставете прашање
  There are no reviews yet.
  0
  0
  0
  0
  0
  стрелка
  Гаранција за најниска цена
  Vein ProteX
  Back to content