Slim Formula - Продавница Каливита

Go to content
Slim Formula
90 таблети

Дозирање:
3×1 таблета дневно или по препорака на лекар

Состав:
50 мг Зелен чај
100 мг Нопал кактус
40 мг Л-Карнитин
40 мг Семе од анасон
25 мг Куркума
50 мг Ѓумбир
50 мцг Хром
25 мг Лецитин
100 мг Цитрин
производ за слабеење
Slim Formula е комплексен производ кој го олеснува губењето на вишокот килограми, го забрзува метаболизмот и го контролира енергетскиот внес. Зелениот чај покрај антиоксидантниот ефект, заедно со ѓумбирот благо го стимулираат метаболизмот и размислувањето, а воедно и ја намалуваат измореноста која е логична последица на диетата. Л-карнитинот помага во согорувањето на мастите за време на физичка активност, додека целулозните влакна од кактусот нопал обезбедуваат чувство на ситост.

ЗА КОГО СЕ ПРЕПОРАЧУВА?
  • како додаток во диетете за слабеење,
  • за олеснување на таквата промена на животниот стил.

ДАЛИ ЗНАЕВТЕ ДЕКА...
дека хидроксицитричната киселина добиена од гарциниа го спречува претовањето на внесените јаглехисрати во масти?

ВНИМАНИЕ!
Не се препорачува за деца, бремени жени или мајки во периодот на лактација, лица осетливи на кофеин или лица кои страдаат од кардиоваскуларни заболувања! Производот не може да замени соодветна диета, физичка активност и неопходна промена на животниот стил.
7 Причини зошто да ги избереме производите на CaliVita:
  1. Со долгогодишно докажано професионално минато, CaliVita ги нуди своите производи кои ги исполнуваат највисоките стандарди повеќе од 20 години.
  2. Ние секогаш се стремиме кон користење на природни состојки кои потекнуваат од најдобрите извори.
  3. Додека ги развивавме, користевме начини за подобра абсорпција, на пример органска форма на состојките или целиот производ.
  4. Нудиме 100% гаранција за квалитетотна нашите производи.
  5. Нашите производи подлежат на строги и повеќекратни проверки и процедури, со цел да се осигура одличниот гарантитан квалитет.
  6. Најголениот дел од нашите додатоци во исхраната се произведени во фармацевтски услови во Соединетите Американски држави.
  7. Производите се произведени според принципите на GMP (Good Manufacturing Practice), а исто така подлежат и на континуирани контроли и редовни проверки од страна на FDA (Food and Drug Administration). Ние работиме во тесна соработка  со локалните агенции за дозволи на истите производи, се со цел да се осигура дека нашите корисници секогаш ќе ги добијат бараните производи со највисок квалитет.

ВАЖНО: Сите производи имаат дозвола и регистрација од Агенцијата за Храна и Ветеринарство, како и категоризации од Бирото за Лекови и Институтот за Фармакологија, како додатоци во исхраната, со што се докажува нивниот квалитет и содржина.
Back to content