Hand & Body lotion - Продавница Каливита

Go to content
лосион за раце и тело
Hand & Body лосионот е создаден во согласност со строгите регулативи за производство на козметички препарати и ја заштитува Вашата убавина, како и здравјето на Вашата кожа. Негова најважна состојка е скваленот (екстракт од маслиново масло), која кожата ја прави  мазна и флексибилна и со својот длабокохидрирачки ефект го забавува процесот на стареење. Витаминот Е е моќен антиоксидант, кој исто така го спречува стареењето со тоа што ефективно се бори против штетното влијание на слободните радикали. Како додаток, овој лосион содржи и бисаболол (субстанца која што ја спречува иритацијата) и силикон, кој ја прави кожата свиленкаста.

ЗА КОГО СЕ ПРЕПОРАЧУВА?
  • за секојдневна употреба за сите типови на кожа
  • лосионот брзо и лесно се абсорбира и може да се употребува повеќе пати во текот на денот,
  • благодарение на нежниот и пријатен мирис, мажите можат да го употребуваат без проблем.

ДАЛИ ЗНАЕВТЕ ДЕКА...
про-витаминот Б5, кој го има во лосионот Hand&Body, го спречува настанувањето на дамки, ја храни, штити и регенерира кожата ?


Back to content