Citrimax & Chromium - Продавница Каливита

Go to content

Citrimax & Chromium

Citrimax & Chromium
За губење на тежината
90 таблети

Цитримакс и хром
This product is unavailable.
Garcinia cambogiaXидроксицитрична киселина (НСА) од Garcinia cambogia го потиснува апетитот и ја спречува трансформацијата на јаглени хидрати во маснотии. На овој начин, помалку тежината се депонира во телото. Корисните ефекти на HCA можат да се зголемат со нивно земање заедно со слични минерални компоненти, на пример, хром.
25% попуст за прво купување >>
стрелка
Calivita Citrimax & Chromium

Garcinia Cambogia

Намалувањето на апетитот може да биде од голема помош кога сте на диета за намалување на виошокот килограми. Citrimax&Chromium содржи две активни состојки кои ја имаат баш таа цел: хидроксицитрична киселина (НСА) добиена од Garcinia cambogia го спречува претворањето на внесената храна во масти, а во исто време го намалува чувството на глад и органскиот хром ја намалува желбата за слатки.

ЗА КОГО СЕ ПРЕПОРАЧУВА?
 • Како додаток на диетата за намалување на вишокот килограми и намалување на апетитот,
 • за олеснување и привикнување на таквата промена на животниот стил.

ДАЛИ ЗНАЕВТЕ ДЕКА...
дебелината го зголемува ризикот за настанување на повеќе болести? Таа представува жариште за метаболитичките болести (дијабетес, абнормални нивоа на масти во крвта), кардиоваскуларни болести, дегенеративни деформации на коските и зглобовите и канцерогени заболувања?
90 таблети

Дозирање:
1-3 таблети дневно пред оброк, или по препорака на лекар

Состав:
250 мг Цитримакс
30 мцг Хром
Не се препорачува на бремени жени и мајки во периодот на лактација! Производот не може да замени соодветна диета за намалување на вишокот килограми, физичка активност или било каква неопходна промена на животниот стил. Не се препорачува употребува во период подолг од два месеци!

7 Причини зошто да ги избереме производите на CaliVita:
  1. Со долгогодишно докажано професионално минато, CaliVita ги нуди своите производи кои ги исполнуваат највисоките стандарди повеќе од 20 години.
  2. Ние секогаш се стремиме кон користење на природни состојки кои потекнуваат од најдобрите извори.
  3. Додека ги развивавме, користевме начини за подобра абсорпција, на пример органска форма на состојките или целиот производ.
  4. Нудиме 100% гаранција за квалитетотна нашите производи.
  5. Нашите производи подлежат на строги и повеќекратни проверки и процедури, со цел да се осигура одличниот гарантитан квалитет.
  6. Најголениот дел од нашите додатоци во исхраната се произведени во фармацевтски услови во Соединетите Американски држави.
  7. Производите се произведени според принципите на cGMP (current Good Manufacturing Practice), а исто така подлежат и на континуирани контроли и редовни проверки од страна на FDA (Food and Drug Administration). Ние работиме во тесна соработка  со локалните агенции за дозволи на истите производи, се со цел да се осигура дека нашите корисници секогаш ќе ги добијат бараните производи со највисок квалитет.

  ВАЖНО: Сите производи имаат дозвола и регистрација од Агенцијата за Храна и Ветеринарство, како и категоризации од Бирото за Лекови и Институтот за Фармакологија, како додатоци во исхраната, со што се докажува нивниот квалитет и содржина.
  стрелка

  Citrimax & Chromium - Преглед на производот

  Додајте коментар, стапка на производ или поставете прашање
  стрелка
  Гаранција за најниска цена
  Citrimax & Chromium
  Back to content