Shake One - Продавница Каливита

Go to content
ShakeOne vanilla
За губење на тежината
500 gr

Како база за 15 дневна диета
Immediate availability
ShakeOne chocolate
За губење на тежината
500 gr

База за 15 дневна диета
Immediate availability
arrow

се тресат за губење на тежината

Пакет од два производа Shake One (со вкус на чоколадо и ванила како комбинација или два производа со ист вкус) Ви овозможува да добиете 15% попуст и гратис ранец со логото на CaliVita.

Вашата 14-дневна исхрана се базира на вкусен протеински шејк. Изберете богата чоколада или прекрасен вкус на ванила и едноставно измешајте го овој моќен протеински прашок - збогатено со витамини, минерали, влакна и комбинација на други супстанции кои го поддржуваат губењето на тежината (како што се L-карнитин, хром, зелен чај и Acai) - со млеко , жито или житно млеко или обична вода за да добиете хранлив пијалок кој е целосно способен за замена на оброк и кој совршено се вклопува во вашата исхрана
7 Причини зошто да ги избереме производите на CaliVita:
  1. Со долгогодишно докажано професионално минато, CaliVita ги нуди своите производи кои ги исполнуваат највисоките стандарди повеќе од 20 години.
  2. Ние секогаш се стремиме кон користење на природни состојки кои потекнуваат од најдобрите извори.
  3. Додека ги развивавме, користевме начини за подобра абсорпција, на пример органска форма на состојките или целиот производ.
  4. Нудиме 100% гаранција за квалитетотна нашите производи.
  5. Нашите производи подлежат на строги и повеќекратни проверки и процедури, со цел да се осигура одличниот гарантитан квалитет.
  6. Најголениот дел од нашите додатоци во исхраната се произведени во фармацевтски услови во Соединетите Американски држави.
  7. Производите се произведени според принципите на GMP (Good Manufacturing Practice), а исто така подлежат и на континуирани контроли и редовни проверки од страна на FDA (Food and Drug Administration). Ние работиме во тесна соработка  со локалните агенции за дозволи на истите производи, се со цел да се осигура дека нашите корисници секогаш ќе ги добијат бараните производи со највисок квалитет.

  ВАЖНО: Сите производи имаат дозвола и регистрација од Агенцијата за Храна и Ветеринарство, како и категоризации од Бирото за Лекови и Институтот за Фармакологија, како додатоци во исхраната, со што се докажува нивниот квалитет и содржина.
  arrow
  Shake One - Преглед на производот
  Додајте коментар, стапка на производ или поставете прашање
  arrow
  Гаранција за најниска цена
  Вашиот здрав коктел за губење на тежината
  Shake One Chocolate
  Shake One Vanilla
  Back to content